mala
Početna Mala Učilica Demo Kupi Tehnička podrška O nama

Naši projekti


„BORBA PROTIV NEZNANJA“ - akcija pokrenuta s ciljem da potaknemo kreativnost, različite oblike znanja i uklonimo izvore Neznanja kako bi svi stanovnici Republike Hrvatske, a posebno oni mlađe generacije, što brže i lakše dostigli svjetsku razinu obrazovanosti. Poticanjem znanja potičemo i razvoj civilnoga društva nužnog za tranziciju Hrvatske u društvo znanja.


"CD UČILICA"- hrvatska edukativna računalna igra putem koje učenici osnovnih škola kroz igru i zabavu mogu naučiti, i usvojiti cjelokupno gradivo osnovne škole te upoznati se s brojnim izvannastavnim cjelinama kao što je promet, igra tipkanja, sport, zdravlje, emocionalna inteligencija i druge...

"TV UČILICA" - edukativna TV emisija putem koje osnovnoškolci kroz igru i zanimljive forme ispitivanja ponavljaju usvojeno školsko gradivo. Uz provjeru školskog gradiva osnovnoškolci u TV Učilici obrađuju i razne tematske cjeline poput prometne i zdravstvene kulture, zdravog načina života te mnoge druge. Do jeseni 2006. godine emitirano je 876 emisija kada je privremeno prekinuto emitiranje na HRT-u.

"ŠKOLSKA UČILICA" - aplikacija namijenjena nastavnicima i učiteljima, koja svojim sadržajem obogaćuje izvođenje redovitih nastavnih programa novim interaktivnim procesom ponavljanja, provjere i vrednovanja znanja. Pored alata za izradu pitanja, kreiranja i pokretanja ispita, Školska Učilica nudi kompletno rješenje za praćenje napredovanja učenika, izvješća o ocjenama za roditelje/učenike ili upravu škole.


"Otvorena deklaracija o Neznanju" -autor: sociolog prof. dr. Darko Polšek s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

"Dječji sabor znanja" - projekt promidžbe društva znanja kojeg čine 22 vrsna osnovnoškolca iz cijele Hrvatske: predsjednik osnovnoškolaca kao predsjedatelj DSZ-a te 21 župan i županica koji predstavljaju svoje županije u saboru svih osnovnoškolaca. Svih 22 zastupnika DSZ-a izabrani su jer su pokazali sjajno znanje iz osnovnoškolskoga gradiva, ali i zbog činjenice da poznaju najviše onih koji također mnogo znaju i koji su im podarili svoje znanje - koncept umreženog znanja.
Zadnja akcija koju smo pokrenuli je peticija "Borba protiv Neznanja u medijima" koju možete i potpisati.

"Međunarodni dan borbe protiv Neznanja» - pokrenuli smo inicijativu za proglašenje «Međunarodnoga dana borbe protiv Neznanja» koji bi se širom svijeta obilježavao 1. listopada.


      O nama
UčilicaTV učilica


©kolska Učilica


Dječji sabor znanja

 

Početna  |  Mala Učilica  |  Polica privatnosti  |  Uvjeti korištenja  |  Kontakt 
© 2017 Moj telekom d.o.o sva prava pridržana