mala
Početna Mala Učilica Demo Kupi Tehnička podrška O nama

O Maloj Učilici

Mala Učilica, računalna edukativna i zabavna igra, jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu namijenjen djeci predškolske dobi te je kao koncept i ideja razvijen u suradnji s našim suradnicima - stručnjacima u području razvoja i potreba predškolske djece.

Kreirajući zabavne, zanimljive i različite igre te kvalitetnu priču i maštovite likove, želimo u potpunosti opravdati koncept učenja kroz igru i zabavu. Kroz različita područja, svakom djetetu želimo ponuditi sadržaje koji će ga motivirati u njegovom osobnom razvoju te ga potaknuti da misli i želi više, jače i bolje.

Svi sadržaji primjereni su djeci od 4 do 7 godina, a kroz uspješno rješavanje zadataka u Maloj Učilici djeca grade osjećaj važnosti i uspješnosti te tako pridonose razvijanju pozitivne slike o sebi. Osim edukativnih sadržaja, svoju potrebu za igru djeca mogu zadovoljiti i kroz dodatne zabavne sadržaje Male Učilice.

Pročitajte više o edukativnim sadržajima, dodatnim zabavnim sadržajima, što su stručnjaci rekli o Maloj Učilici ili gdje i kako nabaviti svoj primjerak Male Učilice.

 


   Mala Učilica
Početna  |  Mala Učilica  |  Polica privatnosti  |  Uvjeti korištenja  |  Kontakt 
© 2017 Moj telekom d.o.o sva prava pridržana