mala
Početna Mala Učilica Demo Kupi Tehnička podrška O nama

Instalacija računalne igre Mala Učilica 

Kao i kod drugih programa, tako i kod Male Učilice vrijede univerzalna pravila. Samo korisnici računala s administratorskim ovlastima smiju obavljati izmjene koje utječu na sve korisnike računala. To se odnosi na instaliranje software-a i hardware-a te izmjene u sigurnosnim postavkama.

Da biste instalirali Malu Učilicu, na računalu morate imati ovlasti administrator. Ako na računalo pokušate instalirati Malu Učilicu, a nemate administratorske ovlasti, pojavit će se poruka o pogrešci. U tom slučaju trebate se odjaviti i ponovno prijaviti na računalo koristeći korisničko ime i lozinku za račun administratora te ponoviti postupak instalacije.

Nakon što provjerite da računalo na koje želite instalirati Malu Učilicu udovoljava minimalnim zahtjevima, slijedite ove korake:

1. Izađite iz svih programa, umetnite CD u CD-ROM uređaj i pričekajte pokretanje instalacije. Pojavit će Vam se instalacijski prozor u kojem kliknite na 'Instaliraj Malu Učilicu'.Nakon toga će se pojaviti tekst dobrodošlice i potvrda instalacije.Napomena: Za instalaciju Male Učilice potrebno je na računalu imati instaliran Windows Installer 3.1. Ako isti nemate, instalacija ovog programa će se pokrenuti sama kada kliknete na „Instaliraj Windows Installer“. Nakon završetka instalacije Windows Installera, Vaše računalo će se automatski ponovno pokrenuti. Da biste nastavili instalaciju Male Učilice, pokrenite „autorun.exe“ s Vašeg primjerka CD-a.

2. Pročitajte 'UGOVOR O LICENCI'. Ako ste suglasni s njima, odaberite 'Prihvaćam uvjete korištenja' i nastavite s instalacijom igre.3. Slijedi test Vašeg računala, odnosno provjera odgovora li konfiguracija Vašeg računala minimalnim uvjetima. Ako odgovara, kliknite na 'Naprijed'.4. Odaberite lokaciju. Zadana lokacija za snimanje igre na računalu je C:\Program Files\Mala Ucilica. Kliknite na 'Naprijed'; počet će proces instalacije Male Učilice na Vašem računalu. Pričekajte nekoliko minuta.

 

Napomena: Pomoću opcije Traži Malu Učilicu možete instalirati na bilo koju drugu lokaciju na Vašem računalu.

5. Na kraju instalacije, odaberite želite li kreirati prečac (shortcut) igre na Vašoj radnoj površini (Desktopu). Nakon što označite želite li prečac ili ne, kliknite na 'Završi'

 

6. Čestitamo, instalirali ste Malu Učilicu! Ponovno pokrenite računalo (restart) i krenite u proces aktivacije Male Učilice.

 


     Tehnička podrška


 
 

Početna  |  Mala Učilica  |  Polica privatnosti  |  Uvjeti korištenja  |  Kontakt 
© 2017 Moj telekom d.o.o sva prava pridržana